Uitvaartverzorging EHBC, voor een persoonlijke uitvaart in Hoorn en omgeving

Uitvaartverzorging EHBC is als uitvaartonderneming al meer dan 125 jaar een vertrouwd begrip in West-Friesland. Opgericht in 1894, regelt de Eerste Hoornsche Begrafenis- en Crematieverzorging (EHBC) zowel begrafenissen als crematies van Hoorn tot Medemblik en van Enkhuizen tot Schagen.

Bij EHBC kan iedereen voor een uitvaart terecht. Ongeacht of en waar u bent verzekerd.

Naast het regelen van uitvaarten, kunt u bij Uitvaartverzorging EHBC ook terecht voor advies over erfrecht, pensioenen en notariële zaken. 

Zoekt u hulp in de keuze voor een organisatie op het gebied van verliesverwerking? Ook dan helpen we u bij EHBC graag.

Meer over Uitvaartverzorging EHBC
Over ons

Over ons

Arjen Dragt en zijn medewerkers staan, mede door hun jarenlange ervaring, in de regio Hoorn en daarbuiten, bekend als dé betrokken en betrouwbare uitvaartonderneming waar altijd geluisterd wordt naar individuele wensen.

Kosten

Kosten

Bij Uitvaartverzorging EHBC staan we voor transparantie, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent wat betreft de kosten voor een uitvaart. 

Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum

Als een dierbare komt te overlijden dan is dit een emotionele gebeurtenis waarbij ineens veel op u af komt als nabestaande. Een van de zaken die vrij direct geregeld moet worden is de begrafenis of crematie.

Uitvaart

Uitvaart

Wordt het een begrafenis of een crematie en wordt de overledene thuis opgebaard of misschien wel in een uitvaartcentrum? Bij Uitvaartverzorging EHBC helpen we u al meer dan 125 jaar de juiste keuzes te maken.

Begrafenis

Begrafenis

Uitvaartverzorging EHBC regelt samen met u een begrafenis waarbij individuele wensen altijd centraal staan.

Budget-uitvaart

Budget-uitvaart

Een uitvaart die precies past bij het budget dat u voor ogen hebt. Bij Uitvaartverzorging EHBC hebben we altijd een gepaste oplossing voor u.

Crematie

Crematie

Samen met Uitvaartverzorging EHBC regelt u de crematie op die manier die u wenst. En hierbij is veel mogelijk; zelfs zaken die u misschien voor onmogelijk gehouden hebt.

Verzekeringen

Verzekeringen

Met een uitvaartverzekering worden de kosten van een uitvaart betaald. Bij Uitvaartverzorging EHBC kunnen we u adviseren over de uitvaartverzekering die het beste bij u en uw situatie past.

Nalatenschap

Nalatenschap

Na een overlijden van een dierbare zal op een bepaald moment de nalatenschap – de erfenis – moeten worden geregeld. Ook hierbij staan wij voor u klaar.