Het uitvaartcentrum in en rondom Hoorn

0229 - 21 50 00

Een begrafenis of een crematieplechtigheid organiseren is een gebeurtenis die met veel zorg en respect voorbereid moet worden. U wilt als nabestaande uw geliefde een eervol afscheid geven, of misschien wilt u uw eigen uitvaart van tevoren goed organiseren. Een naar wens georganiseerde uitvaart is namelijk het laatste moment waarop u iemands leven of dat van uzelf eer kunt bewijzen. Het is dan ook belangrijk om voor een betrouwbaar en ervaren uitvaartcentrum te kiezen als u een uitvaart gaat plannen. Door te kiezen voor Uitvaartverzorging EHBC, een uitvaartcentrum met meer dan 125 jaar ervaring in de uitvaartbranche, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zullen we er alles aan doen om een zo mooi en waardevol mogelijk afscheid te verzorgen.

Wat kan Uitvaartverzorging EHBC voor u betekenen?

Ons uitvaartcentrum in de regio Hoorn staat al sinds 1894 voor het leveren van respectvolle en goed georganiseerde uitvaarten. Bij Uitvaartverzorging EHBC worden begrafenissen en crematies grondig voorbereid, altijd in nauw overleg met de betrokkenen en nabestaanden. Onze ervaren uitvaartverzorgers geven altijd persoonlijk advies over hoe een uitvaartplechtigheid goed ingedeeld, verzorgd en goed voorbereid kan worden. Door onze kennis van de uitvaartbranche en door de vele connecties die EHBC in de uitvaartsector heeft, kunnen we aan vrijwel elke wens omtrent een begrafenis of crematieplechtigheid tegemoetkomen.

 

Bij Uitvaartverzorging EHBC in de regio Hoorn helpen we zowel mensen mét als mensen zonder uitvaartverzekering bij de voorbereiding en het organiseren van een uitvaart. Wij maken hierin geen onderscheid. Daarnaast kunnen onze medewerkers u ook helpen op andere gebieden rond een overlijden. Denk hierbij aan vragen omtrent het erfrecht, de afwikkeling van pensioenen, notariële kwesties en het organiseren van hulpverlening bij rouwverwerking. Bij Uitvaartverzorging EHBC kunt u dus aankloppen voor een complete dienstverlening en wordt u, geheel naar eigen wens, volledig ontzorgd in moeilijke tijden.

Lees hier meer over ons uitvaartcentrum
google-site-verification: google909607ef9f10028f.html