Een persoonlijke uitvaart regelen

Afscheid nemen van een dierbare overledene kunt u maar een keer en dat wilt u dan ook zo goed mogelijk doen. Op een persoonlijke en bijzondere manier waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de wensen van de overledene. Bij Uitvaartverzorging EHBC helpen we u bij het maken van de juiste keuzes en dat doen we al meer dan 125 jaar. Bij ons staan u en uw dierbare altijd centraal.

Na een overlijden zal als eerste de vorm van de uitvaart gekozen moeten worden. Kiest u voor begraven of voor cremeren? Soms heeft de overledene zelf al een keuze gemaakt, maar als dit niet het geval is, zal dit nog besloten moeten worden. Als de keuze begraven is dan zijn er verschillende mogelijkheden en dit geldt ook voor cremeren.

Een budget-uitvaart

Een voorbespreking

Tegenwoordig leggen steeds meer mensen hun wensen wat betreft de eigen uitvaart van tevoren vast en houden zo de regie over een eigen uitvaart. Ook bij Uitvaartverzorging EHBC kan dit. Wij bespreken uw wensen, laten u de verschillende mogelijkheden zien – zoals begraven of cremeren, bloemen en kledingkeuze – en leggen uw wensen vast, zodat u uw nabestaanden niet opzadelt met moeilijke, emotionele en persoonlijke keuzes. Als u een voorbespreking wilt, neem dan contact op met onze uitvaartverzorger. U kunt u voorbereiden op een gesprek over uw eigen wensen door de checklist zelf een uitvaart regelen door te nemen voor het gesprek. Zo kunt u al nadenken over uw eigen wensen.

Afspraak maken voor een voorbespreking