Een persoonlijke uitvaart in Hoorn en omstreken

Afscheid nemen kun je maar een keer doen. Bij Uitvaartverzorging EHBC staan uw persoonlijke wensen dan ook centraal. Al 125 jaar lang staan we in heel West-Friesland voor u klaar om een mooie en eervolle uitvaart te organiseren.

0229 - 21 50 00

Over EHBC

Uitvaartverzorging EHBC bestaat al sinds 1894 en is al meer dan 125 jaar een echt familiebedrijf in uitvaartverzorging. Sinds 1994 wordt de uitvaartonderneming geleid door Arjen Dragt. Hij nam de uitvaartonderneming E.H.B.C. over van zijn vader, die het bedrijf al runde sinds 1964, aan het Achterom in Hoorn, Noord-Holland.

 

Arjen en zijn medewerkers staan, mede door hun jarenlange ervaring, in de regio Hoorn en daarbuiten bekend als dé betrokken en betrouwbare uitvaartonderneming waar altijd geluisterd wordt naar individuele wensen.

Wensen die in de loop der jaren zijn veranderd. Werd een uitvaart vroeger volledig door de uitvaartondernemer verzorgd, tegenwoordig valt steeds vaker de keuze op het (deels) zelf regelen van een afscheid. Bij Uitvaartverzorging EHBC staan we u bij, op de manier die u voor ogen hebt. Of het nu gaat om een eenvoudig afscheid of om een uitvaart met alles erop en eraan.

 

Het team van EHBC staat in heel Nederland voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare het afscheid krijgt dat precies bij hem of haar past. Afscheid nemen kun je immers maar een keer doen, een tweede kans is er niet.